HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.

scheduleOppdatert: 08.05.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Arbeidsoppgavene omfatter alt fra å inngå i vårt psykososiale rådgivningstilbud, organisere workshops og seminarer, bidra til utforming og gjennomføring av organisasjonens politikk, bidra til HivNorges deltakelse på Pride-arrangementer og tiltak for å øke kunnskap om hiv og den hivforebyggende behandlingen PrEP hos helsepersonell.

Les mer om stillingen og hva vi søker etter her.

Vi vil gjerne ha på plass vår nye rådgiver snarest mulig.

Les også

schedule12.06.2024

→ Forebyggende eller risikabelt?

Har du hørt om DoxyPEP? Syntes du økningen av seksuelt overførbare infeksjoner er bekymrende? I enkelte land og på digitale plattformer hører man at antibiotika som forebyggende behandling (DoxyPEP) er løsningen på økningen av seksuelt overførbare infeksjoner. Vil DoxyPEP faktisk være redningen eller vil det forverre antibiotikaresistens-situasjonen?

schedule06.06.2024

→ Faglig påfyll og erfaringsutveksling 

I mai arrangerte HivNorge, i samarbeid med infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø, et seminar for ukrainere som lever med hiv. HivNorge erfarer at det stor verdi i å etablere samhold og legge til rette for gode samtaler i trygge omgivelser.