Fra negativ til positiv

HivNorge ønsker å rette søkelyset på hvilke strategier enkelte hivpositive utvikler i møte med fordommer og inviterer hivpositive, forskere og andre om samtaler rundt det å se på positive sider ved hivdiagnosen. Dette er temaet for et samtalemøte på Pride House under Oslo Pride.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Skal vi fjerne stigmaet og mytene omkring hiv, trenger vi de gode historiene. Fokuset er ofte på de negative sakene. Hvilke bilder av hivpositive som lever gode liv får plass i offentligheten? Har vi blitt fanget av offerollen slik at dette ikke kommer fram?

Bergljot Rosvoll som skal snakke om atferdsendring.

Helseatferd

HivNorge ønsker å rette søkelyset på hvilke strategier enkelte hivpositive utvikler i møte med fordommer og inviterer hivpositive, forskere og andre om samtaler rundt det å se på positive sider ved hivdiagnosen.»

Bergliot Rosvoll sier dette foredraget handler om hvordan våre egne negative tanker og følelser kan stå i veien for det livet vi ønsker å leve – og hva vi kan gjøre med det. – Du vil få verktøy for å håndtere grubling, smerte og et «kranglete» hode, samtidig som du får gjort det som er viktig og verdifullt for deg, sier Bergljot Rosvoll til hivnorge.no

 

Hvor: Pride House, Nedjma, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Litteraturhuset

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.